ТЕХНОЛОГІЇ РОЗПОДІЛЬНИХ СИСТЕМ ТА ПАРАЛЕЛЬНИХ ОБЧИСЛЕНЬ

Автор(и)

  • Іван Васильченко Уманський національний університет садівництва
  • Наталія Сачанюк-Кавецька Вінницький національний технічний університет
  • Роман Бараненко Уманський національний університет садівництва

DOI:

https://doi.org/10.31891/2219-9365-2020-67-1-3

Ключові слова:

інженерна мережа, інструменти тестування, моделі програмування, безперервність бізнесу, інформаційні технології

Анотація

 

У цій роботі представлена структура та функціональність zFunction, що є адаптивною розподіленою обчислювальною платформою, яка підтримує зручну модель програмування для розробки додатків для паралельної обробки. Це дозволяє розробникам розробляти програмне забезпечення як би вони програмують для одного комп'ютера, а потім він автоматично піклується про розподіл даних та паралелізацію завдань на різних вузлах кластера або декількох ядрах центрального процесора. Zфункція таким чином істотно покращує продуктивність складного розподіленого програми, що обробляють велику кількість даних у режимі реального часу, це критично важливі системи.

У цій роботі використано репрезентативне тематичне дослідження з домену фінансових послуг, щоб показати, як zFunction може отримати вигоду від цих типів програм.

##submission.downloads##

Опубліковано

27.05.2021

Як цитувати

Васильченко, І., Сачанюк-Кавецька, Н., & Бараненко, Р. (2021). ТЕХНОЛОГІЇ РОЗПОДІЛЬНИХ СИСТЕМ ТА ПАРАЛЕЛЬНИХ ОБЧИСЛЕНЬ. MEASURING AND COMPUTING DEVICES IN TECHNOLOGICAL PROCESSES, (1), 16–25. https://doi.org/10.31891/2219-9365-2020-67-1-3