УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДУ МАТЕРІАЛІЗОВАНИХ ПРЕДСТАВЛЕНЬ У РЕІНЖИНІРИНГУ БАЗИ ДАНИХ - Бойко, Вячеслав; Форкун, Юрій (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2022)
Розглянуто основні методи реінжинірингу бази даних у сучасних програмних системах. Виконано порівняння та аналіз найбільш популярних та окреслено основні етапи реінжинірингу сховищ. Удосконалено метод матеріалізованих представлень, який використовується на етапі редизайну табличної структури бази даних, що дозволяє застосовувати представлення як один із оптимізаційних компонентів на постійній основі, а отже, і значно підвищує продуктивність запитів вибірки даних у програмній системі.