УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДУ ФУНКЦІОНУВАННЯ КІБЕРФІЗИЧНОЇ СИСТЕМИ МОНІТОРИНГУ ДЕФЕКТІВ ФОТОЕЛЕКТРИЧНИХ МОДУЛІВ СОНЯЧНОЇ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ - ЛИСИЙ, Микола; ПАРТИКА, Сергій; КУШНЕР, Ігор; ЛИСИЙ, Андрій (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2025)
В роботі наведено результати досліджень методів виявлення дефектів фотоелектричних модулів сонячних електростанцій із застосуванням технологій штучного інтелекту.