ІНФОРМАЦІЙНІ АСПЕКТИ КООРДИНАЦІЇ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У РОЗПОДІЛЕНИХ СИСТЕМАХ - ЗВУЗДЕЦЬКИЙ, Єгор (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
У роботі розглядаються інформаційні аспекти координації виробничих процесів у розподілених системах управління. Проведено аналіз ролі інформаційних технологій у забезпеченні ефективної координації між підсистемами, а також вивчено методи обробки та передачі інформації. Розглянуто вплив інформаційних потоків на загальну продуктивність системи і запропоновано рекомендації щодо оптимізації інформаційних процесів для підвищення ефективності виробництва.