МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПЕКИ ІНФОРМАЦІЇ ВІД КІЛЬКОСТІ СПІВТОВАРИСТВ В СОЦІАЛЬНИХ МЕДІА - АХРАМОВИЧ, Володимир; АХРАМОВИЧ, Вадим; ПРИДИБАЙЛО, Роман; ЧУПРУН, Сергій (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
У цій статті побудовано математичну модель (схему лінійних диференціальних залежностей) та досліджено модель безпеки приватності в залежності від кількості спільнот у соціальних медіа (СМ). В ній розглядаються лінійні схеми безпеки інформації в соціальних медіа. При описі лінійної моделі об'єкт повинен бути хоча б приблизно лінійним. Такий підхід значно полегшує розгляд математичних моделей. Якщо цього не спостерігається, слід дослідити лінійність схеми безпеки. Дослідження показало, що схема безпеки соціальних медіа є нелінійною.