ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ДЛЯ ДОЇЛЬНОЇ УСТАНОВКИ З МОЛОКОПРОВОДОМ НА ОСНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ «INTERNET OF THINGS» - КУЛАКОВ, Павло; КУЧЕРУК, Володимир; НЕСКОРОДЄВА, Тетяна; ЛІЩУК, Роман; КОНЦЕБА, Сергій; МАНЬКОВСЬКА , Вікторія; КУЛАКОВА, Анна (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
У роботі запропоновано інформаційну систему для доїльної установки з молокопроводом, яка є інноваційним рішенням що надає можливість користувачу у будь-який момент часу, за допомогою смартфона, персонального або планшетного комп’ютера отримувати інформацію про параметри технологічного процесу виробництва коров’ячого молока, контролювати події, які відбуваються на доїльній установці, виявляти аварійні ситуації та факти порушень регламенту роботи персоналом ферми, здійснювати облік удою.