ПІДВИЩЕННЯ ЧУТЛИВОСТІ АМПЛІТУДНОГО МЕТОДУ ПЕЛЕНГАЦІЇ З БПЛА - АВДЄЄВ, Віктор; ЯНОВИЦЬКИЙ, Олександр; ТКАЧУК, Віталій; БОЙКО, Юлій (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
Досліджено можливості підвищення пеленгаційної чутливості амплітудного методу пеленгації. Розглянуто спосіб підвищення пеленгаційної чутливості амплітудного методу пеленгації на прикладі розробленого пеленгаційного пристрою, який можна встановлювати на будь-якому типі безпілотного літального апарату (БПЛА). Представлено структурну схему пеленгаторного пристрою, розглянуто його роботу та проведено дослідження його робочих характеристик. Запропонований спосіб підвищення пеленгаційної чутливості амплітудного методу пеленгації може бути використаний для практичних цілей в різних радіотехнічних виробах.