ДОСЛІДЖЕННЯ ПАСИВНОГО СИГМА-ДЕЛЬТА-МОДУЛЯТОРА ДРУГОГО ПОРЯДКУ - Іванов, О.; Личак, Д.; Нічепорук, А. (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2021)
В роботі представлено архітектуру пасивного дельта-сигма модулятора з комутованим конденсатором, яка базується на техніці обертання із розподілом заряду, та яка дозволяє усунути міжступеневі ефекти навантаження, які є негативним чинником для традиційних пасивних модуляторів. Для поліпшення придушення шуму та стабільності роботи запропонованого модулятора до інтегратора 2-го ступеня додано незалежний додатковий шлях зворотного зв’язку та нульовий каскад.