АНАЛІЗ ТА МЕТОД ЗАСТОСУВАННЯ НАЙКРАЩИХ ПРАКТИК ДЛЯ УСПІШНОГО УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ІТ-ПРОЄКТАХ - КРАВЧУК, Ольга; КРАВЧУК, Денис (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2023)
Стаття зосереджується на теоретичних і практичних аспектах управління ризиками в контексті ІТ-проєктів. Особлива увага приділяється аналізу та методу управління ризиками, що включає комплексний підхід до оцінки, стратегії та плану реагування на ризики. Застосування цього методу демонструється на прикладі конкретного ІТ-проєкту, що включає детальний аналіз його ефективності за допомогою спеціфічних критеріїв. Результати дослідження підтверджують, що застосовуючи найкращі практики для успішного управління ризиками, можливо значно збільшити шанси на успіх проєкту та створити фундамент для майбутніх проєктів.