АНАЛІТИЧНИЙ АНАЛІЗ ПІДХОДІВ ДО ВІДДАЛЕНОГО МОНІТОРИНГУ ТА ДІАГНОСТИКИ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ В ПРОЦЕСІ ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - МАТІЙЧУК Liubomyr; МЕЛЬНИК Andriy; ГОТОВИЧ Volodymyr; БОНАР Vitalii (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2025)
Ця стаття є аналізом бази даних Web of Science Core Collection з метою кращого розуміння перспектив автомобільної промисловості та потреб у дистанційному моніторингу та діагностиці транспортних засобів. Створено релевантний пошуковий запит, використовуючи згруповані ключові слова. Перша група: діагностичні коди несправності, електронний блок керування, бортова діагностика, транспортна система, автомобільна система, транспортний засіб, автомобіль, діагностика транспортних засобів, моніторинг транспортних засобів. Друга група: метод, дослідження, діагностика, моніторинг, спостереження, аналіз, технічне обслуговування, телематика. Третя група: помилка, несправність, запалювання, двигун, бортовий, OBD, стан, продуктивність, водіння, звичка, паливо, трансмісія, силовий агрегат, ECU, шина, тиск, датчик, фільтр, вентиляція та кондиціонування повітря, кондиціонер. Четверта група: дистанційне керування. Результати представлені у вигляді графічних ілюстрацій за кількістю публікацій, роком публікації, типом публікації, типом категорії, автором, за установою, кафедрою, країною, галуззю дослідження та ціллю сталого розвитку. Згенеровано аналітичний звіт про цитування та проведено деталізований аналіз робіт інших дослідників у цій галузі.