ПІДВИЩЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ПРОТИПОЖЕЖНОГО КОНТУРУ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ - Савенко, Олег; Корецька, Людмила; Хома, Денис (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2022)
В роботі наведено результати досліджень надійності, функціональної безпеки протипожежного контуру автоматизованої системи та встановлено основні методи зменшення ймовірності виходу з ладу контуру із використанням резервуванням елементів автоматизованої системи.