ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ ПОБУДОВИ ДЕРЕВ РІШЕНЬ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ АЛГОРИТМУ ВИПАДКОВОГО ЛІСУ В МЕДИЧНІЙ ГАЛУЗІ - ГУЛІЄВ, Нурал (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2025)
В роботі висвітлено алгоритм дерев рішень, їхні переваги та недоліки, приклади їх застосування, проаналізовано різні способи їх побудови.