СИСТЕМА "ЕЛЕКТРОННИЙ СУДДЯ ДЛЯ ПІНГ-ПОНГУ" НА БАЗІ МІКРОКОМП’ЮТЕРА RASPBERRY PI - ІВАСЕЧКО, Андрій; ОСОЛІНСЬКИЙ, Олександр (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
В даній роботі представлено дослідження застосування систем компютерного зору для спортивних подій, а саме «електронних суддів». Було проведено аналіз відомих систем для суддівства. Виходячи з аналізу аналогів запропоновано архітектуру системи “електронний суддя для пінг понгу”, описано апаратну складову, розроблено алгоритм роботи системи та програмне забезпечення та проведено тестування системи.