МЕТОД РОЗРОБКИ ПРОГРАМНИХ ЗАСТОСУНКІВ ДЛЯ СИМУЛЯЦІЇ ТА УТВОРЕННЯ СТРАТЕГІЙ «ДИЛЕМИ В’ЯЗНЯ» НА ОСНОВІ НЕЙРОННИХ МЕРЕЖ - ФОРКУН, Юрій; БАДЬОРА, Ярослав (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
Робота присвячена розробці методу розробки програмних застосунків для симуляції та утворення стратегій «дилеми в’язня» на основі нейронних методом динамічних стратегій вирішення «дилеми в’язня» за допомогою нейронних мереж і генетичних алгоритмів.