ПРОБЛЕМАТИКА ПРОЄКТУВАННЯ ПРОГРАМНИХ СИСТЕМ НА ОСНОВІ ПОДІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ АРХІТЕКТУР (EDA) - ВОЛОКИТА, Артем; ЗОТКІН, Кирило (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2024)
У сучасному швидкоплинному світі інформаційні системи повинні обробляти величезні обсяги даних з мінімальною затримкою, що призводить до ускладнення архітектури розподілених систем. Подійно-орієнтована архітектура (ПОА) стала найбільш гнучким та масштабованим рішенням для задоволення зростаючих функціональних вимог, що робить її пріоритетним вибором для проектів з високим навантаженням. Проте впровадження ПОА вимагає ретельного планування на етапі проектування системи, оскільки помилки можуть бути дорогими та призвести до повного збою системи під час великих навантажень. Ця стаття надає всебічний огляд критичних проблем при проектуванні подійно-орієнтованих архітектур та досліджує ефективні стратегії їх вирішення, забезпечуючи надійну та стабільну роботу системи.