КООРДИНАЦІЯ В УМОВАХ КОМБІНОВАНОЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - ЮХИМЧУК, Марія; СТРЕМБІЦЬКИЙ, Павло; ЛЕЩЕНКО, Юлія; МОРОЗ, Ігор; ПЕРЕПЕЛИЦЯ, Станіслав (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2023)
У даній статті розглянуто проблему координації РКФС в умовах комбінованої стохастичної та нечіткої невизначеності. Досліджено вплив різних факторів на ефективність координації РКФС і запропоновано оптимізаційний критерій для оцінки стану системи.