АРХІТЕКТУРНІ МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ШВИДКОДІЇ ТА ВІДМОВОСТІЙКОСТІ ПРОГРАМНИХ ЗАСТОСУНКІВ - ФОРКУН, Юрій; ФОРКУН, Ірина; ЯШИНА, Оксана; ПРАВОРСЬКА, Наталія (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2023)
В роботі наведено результати досліджень шляхів та архітектурних методів оптимізації програмних застосунків з метою покращення їх швидкодії та відмовостійкості, їх вплив на якість програмного забезпечення та проаналізовано їх переваги та недоліки.