УДОСКОНАЛЕНИЙ МЕТОД РОБОТИ З МЕТРИКАМИ ПОКРИТТЯ КОДУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - ОЛІЙНИК, Павло; МАРТИНЮК, Валерій (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2023)
Стаття присвячена питанню вимірювання та аналізу тестового покриття коду в контексті оцінювання якості програмного забезпечення. У ній розглядається удосконалений метод роботи з метриками покриття коду, що забезпечує більш ефективне та автоматизоване оцінювання результатів тестування. Наукова стаття пропонує вдосконалений метод оцінювання метрик покриття коду як ключового аспекту процесу тестування програмного забезпечення. Розглянутій програмній системі доручено автоматизувати цей процес та підвищити ефективність оцінювання результатів тестування. Надано детальний опис методології, включаючи архітектуру програмної системи, інфраструктуру та процес збору даних про покриття коду та виконання тестів.