МОДЕЛЬ ВПРОВАДЖЕННЯ CI/CD ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ IT-ПРОЄКТАМИ - КРАВЧУК, Ольга (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2023)
В статті пропонується метод впровадження CI/CD (Continuous Integration/Continuous Deployment) для оптимізації управління IT-проєктами. Вона розглядає принципи та практики DevOps, що стали важливими інструментами для підвищення ефективності розробки та впровадження програмного забезпечення. В статті аналізується як CI/CD може покращити процеси розробки, тестування та впровадження програмного забезпечення, зменшуючи час впровадження та підвищуючи якість продукту. Також розглядаються потенційні виклики та обмеження, пов'язані з впровадженням CI/CD, та пропонуються стратегії їх подолання.