ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДIВ МАШИННОГО НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗНАХОДЖЕННЯ МАКСИМАЛЬНОГО ЕЛЕМЕНТУ - Бедратюк, Г. (ВИМІРЮВАЛЬНА ТА ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ, 2021)
В роботі запропоновано реалізації технологіями класичного машинного навчання та аналіз складової частини алгоритму сортування, а саме, знаходження максимального елементу масиву. Було реалізовано такі методи – лінійну регресію, дерева рішень, метод опорних векторів, метод -найближчих сусідів. Проведено порівняльний аналіз точності роботи за кожним алгоритмом.